SZENTTAMÁS - Sport és turizmus

 

   SZENTTAMÁS község Bácska középső részén helyezkedik el. Három helységből tevődik össze: SZENTTAMÁS, TÚRJA és NÁDALY. Szenttamás nagyobb részt a Ferenc-csatorna bal oldalán fekszik. Ezen kívül még két folyó szeli át a község területét. Ez a kedvező földrajzi fekvés nyomta rá bélyegét a község történelmi és kulturális fejlődésére.

 

     Szenttamás község központjában  vannak a "TURIZMUS ÉS SPORTKÖZPONT" irodái.Sportcsarnokkal és számos nyílt sportpályával rendelkezik. Nagy számú sportegyesületnek ad otthont.

 

 

   A nyári időszakban a Központ külömböző sportrendezvények megszervezésével foglalkozik. Mint a sportcsarnok, mint a nyitott sportpályák nagyon kedvező feltételekkel a lakosság rendelkezésére állnak.

 

 

      A központ feladatkörébe tartozik a község turisztikai lehetőségeinek értékesítése, külön figyelmet szentelve a falusi turizmusnak. Szenttamás község határa gazdag vadban, ami igen jó lehetőségeket biztosít a vadászat és a halászat terén.

 

 

 

 Kapcsolat                 Nyaralás


CST Srbobran                                                                                                                                                                                                       zolip@eunet.rs