A tengerpart autótérképe       Árjegyzék

 

     Szenttamás község Sport és turizmus központjának keretein belül működik a Sutomore-i "Srbobran" nyaraló. A modern háromemeletes épület Sutomore központjában a strand közvetlen közelében helyezkedik el. A strand a nyílt, kristálytiszta tengerre néz.

     A nyaraló igénybe vehető az egész év folyamán. A 34 szobába 104 ágy van elhelyezve. Ezek között kettő négyágyas apartman, két-, három- és négyágyas szobák vannak. Minden szobának saját erkélye és fürdője van, míg a földszinten egy kávézó és egy cukrászda kapott helyet. A nyaralónak nincs saját étterme, de az étkezés meg van szervezve a közvetlen közelében levő IZVOR ( * * * * ) étteremben,.

        A nyaralóban való tartózkodás csak alvás, fél ellátás vagy teljes ellátás alapján szerveződik meg. A szakmában eltöltött 15 év biztosíték arra, hogy a vendég jól fogja érezni magát.

        Sutomore gazdag éjjeli és nappali szórakoztatást biztosít. A strand homokos és kb. 1250 m hosszú, amelynek mentén sok étterem, vendéglő és más szórakozó hely van. Szórakozás van mindenki számára (6-tól  66-ig)

     A városka elhelyezkedése igen kedvező. Nyáron Sutomore eleven, pezsgő kis mediterán városka, bőven ellátott szórakozási lehetőségekkel. A Belgrád - Bár - vasútvonal mentén helyezkedik el (megáll a vonat). Igen közel van Bár és a kikötő (körülbelül hat kilométer). Sutomorenak nagyon jó kapcsolatai vannak más ismert kiránduló központokkal (Ostrog, Petrovac, Budva, stb.), ami lehetővé teszi kirádulások megszervezését.

     A strandon bérelhető napernyő, napozó ágy, csónakok kirándulásra vagy halászatra, ...

 

     Sutomore elérhető :

          1. kocsival - honlapon található térkép,

          2. vonattal (Szabadka-Verbász-Újvidék-Belgrád-Bár)

                         a vonat megáll Sutomoren (Bár előtt),

     Akik a saját kocsijukkal szeretnének eljutni a tengerre, itt egy térképet találhatnak a tengerpartról.  Térkép

     A nyaralás  árai itt tekinthetők meg.

 


Centar za sport i turizam

SRBOBRAN

Tel: +38121731279

cst.srbobran@eunet.rs

 


CST Srbobran                                                                                                                                                                                                    zolip@eunet.rs