Auto karta primorja       Cene za letovanje

 

     Odmaralište "Srbobran" u Sutomoru posluje u sastavu "Centra za sport i turizam" Opštine Srbobran. Moderno trospratno zdanje odmarališta smešteno je u centru Sutomora, uz samu morsku obalu i jednu od najvećih plaža u ovom delu Jadrana, koja gleda na otvoreno, biserno čisto more.

     Odmaralište je pogodno za odmor tokom cele godine. Savremeno je opremljeno i raspolaže sa 104 ležaja rasporođenih u 34 sobe. Tu su dva četvorokrevetna apartmana, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe, sala za društvena okupljanja i dnevni boravak. Sve sobe imaju sopstvenu terasu i kupatilo, a u prizemlju odmarališta nalazi se kafe i poslastičarnica. Ishrana gostiju organizovana je u restoranu IZVOR ( * * * * ) u neposrednoj blizini odmarališta.

     Usluge gostima se pružaju na bazi polupansiona, pansiona i noćenja. Iskustvo u radu sa gostima duže od 15 godina garancija je kvaliteta usluga, a ljubaznost i predusretljivost su glavna odlika osoblja odmarališta.

        Sutomore je živo mesto sa bogatim dnevnim i noćnim sadržajima. Sutomorska plaža je peskovita i duga je 1250 m, a u njenom zaleđu se nalaze brojni restorani, kafei i diskoteke.

     Ističemo prednost lokacije samog naselja. Leti je Sutomore vrlo živo mediteransko mesto s bogatim dnevnim i noćnim sadržajima. Smešteno uz prugu Beograd - Bar, Jadransku magistralu i u neposrednoj blizini luke Bar (oko šest kilometara). Sutomore je dobro povezano sa drugim poznatim turističkim mestima (Ostrog, Petrovac, Budva, i dr.), što omogućava organizaciju jednodnevnih izleta.

     Turistička ponuda na plaži je bogata (iznajmljivanje ležajki, suncobrana, pedalina, daske za jedrenje), a mogući su i izleti - zakup čamaca za obilazak obale, ribolov ili obilazak obale u organizovanim turama.

 

     Do Sutomora se najlakše može doći:

          1. autom,

          2. vozom (Subotica-Vrbas-N. Sad-Beograd-Bar)

                         voz staje i u Sutomoru,

     Za one koji putuju sopstvenim autom tu je Auto karta primorja

     Cene letovanja mozete pogledati ovde...

 


Centar za sport i turizam

SRBOBRAN

Tel: 021 / 731-279

cst.srbobran@eunet.rs

 


CST Srbobran                                                                                                                                                                               za primedbe: zolip@eunet.rs